Hypnose - Forandring - Succes

ALLEGIER

Er du træt af, ikke at kunne gå frit rundt i forårsmånederne?

 

At du ikke kan tåle at farve hår eller bruge din yndlingslæbestift?

 

Er du påvirket af husstøv - selv i små mængder?

 

Ønsker du at slippe af med din allergi, intolerance eller mindske overfølsomheden eller reaktionen?

 

Allergi er en reaktion fra dit immunsystem overfor nogle bestemte stoffer og når kroppen bliver udsat for disse stoffer, markeres det som farligt. Hver gang kroppen oplever stofferne, giver det reaktioner.

 

Allergier er i nogle tilfælde fejltagelser fra immunforsvaret, der reagerer hensigstsmæssigt på noget, der ikke er farligt for kroppen, eksempelvis græspollen og hundehår.

 

F.eks. kan dit immunforsvar i en situation, hvor uønskede virus eller bakterier var kommet ind i kroppen, samtidig have oplevet pollen eller hundehår i luftvejene, og derfor forbundet de ting med noget farligt. Og når der så senere igen kommer pollen eller hundehår ind, så reagerer immunforsvaret. Og da der nu ingen virus eller bakterier er, angriber det i stedet kroppens egne celler. og siden dengang har immunforsvaret, som er en del af det ubevidste sinds forsvarsmekanismer, og som reagerer automatisk ud fra sine erfaringer, været klar til at reagere, når det registrerer pollen eller hundehår.

 

I hypnose forklarer jeg dit ubevidste sind, at der netop er tale om en fejltagelse fra immunforsvaret side, og at de ting, det har reageret på, slet ikke er farlige, således at det uden negative konsekvenser for kroppen kan holde op med at reagere på pollen og hundehår, eller hvad problemet nu måtte være.

Copyright @ All Rights Reserved