Hypnose - Forandring - Succes

ANGST & FOBIER

Bliv fri til at leve livet

Slip angsten

 

Er du bange for at flyve? Bange for slanger, edderkopper, mørke, tandlæger eller at være sammen med mange mennesker på én gang? Kender du til at have begrænsninger, der forhindrer dig i hverdagens gøremål? Selvom du måske føler og tænker at tanken er fjollet og slet ikke giver mening. Mærker du så alligevel angsten?

 

Angst og fobier er et emne der dækker over alt fra angsten for at være alene eller sammen med nogen, eksamensangst, flyskræk eller fornemmelsen af ikke at kunne trække vejret. Angst kan både bestå af tanker, følelser og fysiske kropslige fornemmelser. I mange tilfælde er angst en automatisk mekanisme, der udløses i det underbevidste sind - derfor kan vi ikke selv styre vores angst og de kropslige fornemmelser der følger med, når kroppen går i alarmberedskab. I nogle tilfælde kan der ske en fejltolkning og vores hjerne opfatter harmløse situationer som farlige og udløser angsten. Hjernen udløser simpelthen en automatisk reaktion på bestemte begivenheder.

 

Med hypnoseterapi fjerner vi årsagen til at du mærker denne fornemmelse, Det kan være du selv kender årsagen, men den kan også være glemt/ubevidst. Samtidig styrker vi dit selvbillede og giver dig muligheden for at se dig selv i de situationer, der tidligere ville have aktiveret den gamle angst - at se dig selv i kontrol - fri for den gamle fornemmelse.

Copyright @ All Rights Reserved