Hypnose - Forandring - Succes

VÆGTKONTROL

Slank uden kur og kamp

Spis hvad du vil

 

Ønsker du at smide kilo én gang for alle?

 

Er du mæt og træt af besværlige slankekure, der begrænser dig i din hverdag?

 

Har du før været på kur, og har taget på igen?

 

Fløjt kampen af med hypnose! Spis hvad du vil, når du er sulten - og stop når du er mæt. Lær at lytte til din krops signaler og få nye sunde vaner.

 

Ofte spiser vi på følelser; f.eks. stress, kedsomhed, ked-af-det, trøst, belønning eller hygge. Underbevidstheden danner en vane, som fungerer automatisk, når du er i en bestemt situation. Du behøver ikke engang at overveje om du skal spise - du gør det bare. Nogen spiser usunde snacks, andre overspiser eller spiser så lidt, at deres stofskifte bliver for lavt.

 

Med hypnose får du effektiv hjælp til at bryde din vane og få nye sunde vaner. Hypnosen tager udgangspunkt i dine egne ønsker. Vægtkontrol med hypnose er ikke en ny slankekur - det er en varig forandring i dine underbevidste tanker og vaner. Hypnose giver dig kontrollen tilbage, så du styrer og bestemmer, hvad og hvor meget du vil spise.

 

Antallet af sessions er individuelt, men strækker sig normalt over 3-5 sessions. Jeg anbefaler at man booker de 2 første sessions med ca. en uges mellemrum. Herefter kan de efterfølgende sessions aftales efter behov, hvis det er nødvendigt.

 

Copyright @ All Rights Reserved