Hypnose - Forandring - Succes

KLIENT UDTALELSER

27. november 2016

"Når man tidligere har haft angst for at gå ture, + angst for at ride sin hest, så er det pludselig noget MEGET stort, når man kan RIDE en TUR på selvsamme hest, som man tidligere var bange for!

For 6 måneders tid siden, var min hest, Tinka, og jeg ude for en mere eller mindre ubehagelig oplevelse mens vi trak tur. Det gjorde, at jeg fik rigtig rigtig stor angst over for at trække med hende. I september fik jeg en hypnosesession for angsten, og med et var den væk, og jeg turde trække ture med hende igen, hvilket vi har nydt GODT af!

Sidst i september tabte hun mig så på banen, fordi hun blev forskrækket. Jeg er normalt ikke typen som bliver bange når jeg falder af overhovedet, tror snart jeg nærmer mig gang nummer 300 at jeg falder til jorden. Men denne gang var det anderledes, og jeg fik det ligesom da jeg havde angst for tur. Det var forfærdeligt, og jeg var så ked af det. Fik derfor endnu en hypnosesession, 1-2-3 så var angsten der også væk. Og siden da har jeg ikke følt den mindste usikkerhed.

I dag kom vi, jeg og Tinka, så på den ultimative prøve. At ride en tur i skoven. Jeg havde egentlig startet med at sige, at vi kun rider langs indkørslen, og så hopper jeg af. Men hun var så sød og indbød til at jeg blev siddende, så det valgte jeg at gøre og vi red hele turen!

Hvis nogen døjer med angst, så mist ikke modet! I kan også komme tilbage til glæden og motivationen med hypnose."

 

 

5. februar 2017

"Jeg har længe gået og kæmpet med rideangst og har arbejdet meget med mig selv i forhold til at få sluppet angsten, så jeg kunne få mulighed for at gøre alle de ting som jeg gerne ville med min hest. Desværre oplevede jeg, at selvom jeg fik ret godt styr på mine tanker, så sad angsten stadig forankret i min krop og dukkede derfor ofte op, når jeg skulle ride. Dette var en meget frustrerende følelse og gjorde, at jeg ofte blev umotiveret for at ride og blev irriteret på mig selv over dette. Da jeg havde hørt godt omkring hypnose ved Magdalene gennem en bekendt, valgte jeg derfor at prøve det af for at se om det kunne hjælpe mig videre. Det var en rigtig god oplevelse at være hos Magdalene. Hun har en ro og åbenhed omkring sig, som gør, at man føler sig helt tryg i situationen. Jeg har fået én hypnosebehandling hos Magdalene og dette har gjort en stor forskel for mig, idet jeg nu føler mig meget mere motiveret for ridningen og virkelig kan mærke, at lysten og glæden ved ridningen er vendt tilbage. Jeg har fået større mod til at udfordre både mig selv og min hest og jeg kan mærke, at jeg føler mig tættere på målet i forhold til at få alle de oplevelser med min hest, som jeg gerne vil have. Jeg kan derfor varmt anbefale Magdalene til andre, som står i samme situation."

 

 

 

Af

Sacha Hardie Veise, 20 år

Af Sandra Christensen

Copyright @ All Rights Reserved